--> كباب الكوابري (الكباب النافش) - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home (الكباب النافش) / اللحوم / فاطمه ابو حاتي / كباب / كوابري

كباب الكوابري (الكباب النافش)

كباب كوابري

المقادير :
نصف كيلو لحمة مفرومة وشين
2كوب ارز
ربطة بقدونس
ربطة شبت
بصلة كبيرة
4فص ثوم
ملعقة صغيرة فلفل احمر مطحون
ملعقة صغيرة كمون
ملح
فلفل اسود
ملعقة صغيرة كزبرة ناشفة
نصف ملعقة صغيرة كربوناتو
نصف ملعقة صغيرة بهارات السبعة
رشة سكر
للتسوية :
2كوب عصير طماطم
بطاطس متقشرة شرائح
لتر شوربة سخنة 
بصلة كبيرة مفرومة 

الطريقة :
1- في الكبة انزل البصلة والخضرة والثوم واللحمة والملح والفلفل والكزبرة والكمون والبهارات والسكر والكربوناتو والفلفل المطحون وافرمهم كويس جدا .
2- انزل الخليط في بولة بعد متعجن كويس جدا وانزل عليه الرز ويكون مغسول ومنقوع نصف ساعة ومتصفي كويس واعجنهم مع بعض واعجني بقا كويس كل ده .
3- في حلة انزل بالزيت يسخن انزل البصلة واعطيها لون دهبي وانزل الطماطم وانزلها ملح وفلفل اسود واسبهم يتسبكو واول ميتسبكو انزلها الشوربة واول متغلي انزل البطاطس في الارضية .
4- وانزل الكباب واسيبة علي النار 3دقايق يغلي اهدي النار خالص كاني بسوي الرز هيا بتاخد علي النار من ساعة الي ساعة وربع لغاية مالكفتة والبطاطس تستوي وفايده البطاطس في الارضية انها متخليش الكفتة تتلسع مني.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top