--> لانشون البيف - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللحوم / بيف / فاطمه ابو حاتي / لانشون

لانشون البيف

لانشون بيف (بيف اللانشون)

المقادير :
ربع كيلو لحمة مفرومة 
7بيضات 
8 قطع جبنة نستو 
فلفل اسود
ربع ملعقة صغيرة حبهان مطحون
2مكعب مرق لحمة
فلفل اسود-ملح
لون احمر طعام صحي
2ملعقة كبيرة دقيق 
ربع كوب زيت ذرة 
للطهي :
ملعقة كبيرة خل 
لورا 
حبهان 
للتقديم :
شرائح فلفل اخضر رومي
شرائح طماطم -طماطم شيري 

الطريقة :
1- في طاسة سخنة جدا انزل اللحمة واقلبها لغاية ميتغير لونها وتستوي .
2- في الخلاط انزل البيض والنستو والدقيق والزيت ومكعب المرق واخلطهم لمده دقيقة .
3- انزل الفلفل الاسود والملح بسيط وحبهان واللحمة وانزل الون بسيط واضرب لغاية ماظبط اللون وبيكون لون الخليط وردي مش احمر .
4- وانزلة علي كيس سندوتشات واقفل علية واحاول الفة بالرول يكوت عريض واقفلة من الجوانب كويس والفة بالعرض من بالطول عشان يكون محكم معايا اكتر والفة كويس جدا لغاية ميبقا متماسك .
5- في مية سخنة فيها لورا حبهان وملعقة كبيرة خل انزل القالب واسيبة لمده ساعة علي نارهادية لغاية ميستوي واطلعة اسيبة يبرد خالص وابيتة في التلاجة لتاني يوم واقطعة وازين بالطماطم والفلفل .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top