لانشون بيف (بيف اللانشون)
المقادير :
ربع كيلو لحمة مفرومة
7بيضات
8 قطع جبنة نستو
فلفل اسود
ربع ملعقة صغيرة حبهان مطحون
2مكعب مرق لحمة
فلفل اسود-ملح
لون احمر طعام صحي
2ملعقة كبيرة دقيق
ربع كوب زيت ذرة
للطهي :
ملعقة كبيرة خل
لورا
حبهان
للتقديم :
شرائح فلفل اخضر رومي
شرائح طماطم -طماطم شيري
الطريقة :
1- في طاسة سخنة جدا انزل اللحمة واقلبها لغاية ميتغير لونها وتستوي .
2- في الخلاط انزل البيض والنستو والدقيق والزيت ومكعب المرق واخلطهم لمده دقيقة .
3- انزل الفلفل الاسود والملح بسيط وحبهان واللحمة وانزل الون بسيط واضرب لغاية ماظبط اللون وبيكون لون الخليط وردي مش احمر .
4- وانزلة علي كيس سندوتشات واقفل علية واحاول الفة بالرول يكوت عريض واقفلة من الجوانب كويس والفة بالعرض من بالطول عشان يكون محكم معايا اكتر والفة كويس جدا لغاية ميبقا متماسك .
5- في مية سخنة فيها لورا حبهان وملعقة كبيرة خل انزل القالب واسيبة لمده ساعة علي نارهادية لغاية ميستوي واطلعة اسيبة يبرد خالص وابيتة في التلاجة لتاني يوم واقطعة وازين بالطماطم والفلفل .
المقادير :
ربع كيلو لحمة مفرومة
7بيضات
8 قطع جبنة نستو
فلفل اسود
ربع ملعقة صغيرة حبهان مطحون
2مكعب مرق لحمة
فلفل اسود-ملح
لون احمر طعام صحي
2ملعقة كبيرة دقيق
ربع كوب زيت ذرة
للطهي :
ملعقة كبيرة خل
لورا
حبهان
للتقديم :
شرائح فلفل اخضر رومي
شرائح طماطم -طماطم شيري
الطريقة :
1- في طاسة سخنة جدا انزل اللحمة واقلبها لغاية ميتغير لونها وتستوي .
2- في الخلاط انزل البيض والنستو والدقيق والزيت ومكعب المرق واخلطهم لمده دقيقة .
3- انزل الفلفل الاسود والملح بسيط وحبهان واللحمة وانزل الون بسيط واضرب لغاية ماظبط اللون وبيكون لون الخليط وردي مش احمر .
4- وانزلة علي كيس سندوتشات واقفل علية واحاول الفة بالرول يكوت عريض واقفلة من الجوانب كويس والفة بالعرض من بالطول عشان يكون محكم معايا اكتر والفة كويس جدا لغاية ميبقا متماسك .
5- في مية سخنة فيها لورا حبهان وملعقة كبيرة خل انزل القالب واسيبة لمده ساعة علي نارهادية لغاية ميستوي واطلعة اسيبة يبرد خالص وابيتة في التلاجة لتاني يوم واقطعة وازين بالطماطم والفلفل .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق