--> النجرسكو - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / النجرسكو / فاطمه ابو حاتي

النجرسكو

النجرسكو

المقادير :
1/2 كيلو مكرونة بينا مسلوقة 3/4 سوا
نصف كيلو صدور فراخ
2فلفل الوان شرائح
2بصل
نصف كيلو جبنة مونزاريلا وشيدر
200جرام زيتون اسود شرائح
رشة سكر
ملح
فلفل اسود
ملعقة كبيرة من البهارات الايطالية
سبع بهارات
بابريكا
للبشاميل :
لتر ونصف حليب
5ملعقة كبيرة دقيق
2ملعقة كبيرة قشطة
مكعب مرق
زيت
زبدة
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- في طاسة سخنة هنزل الزبدة والزيت يسخنم كويس جدا وانزل شرائح الفراخ واعطيها صدمة وابدء اقلبها لغاية متاخد لون زي لون السوا وانزلهاالبهارات الايطالية ولما تدخل في السوا انزل ابصل والفلفل الالوان واقلب لغاية ميدبلم انزل ملح وفلفل وبابريكا والبهارات والسكر وتقليبة ريحة البهارات تطلع واطفي .
2- في حلة علي النار انزل الزبدة والزيت بنفس مقدار الدقيق يسخم كويس انزل الدقيق واقلبة من غير مياخد لون يبقا لونة ابيض ووانزل شوية من اللبن وافك معاهم الدقيق فك كويس انزل باقي اللبن واقلب يبدء القوام يتقل انزل المرق والقشطة وملح وفلففل واقلبهم كويس جدا يتجانسم واطفي .
3- اجيب الفراخ واخلطها مع لامكرونة وانزل نص كمية الجبن واقلبهم كويس مع بعض وفي طاجن بيريكس او اي طاجن متوفر انزل كبشة من البشاميل وانزل المكونات وعليهم البشاميل واوزع الجبن علي الوجة .
4- في فرن سخن علي درجة حرارة 200 وادخلها علي الرف الوسطاني تاخد لون من الوش واخرجة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top