عجة الكوسة
المقادير :
نصف كيلو كوسة مبشورة
5بيض
بصلة كبيرة مقطعة صغير
2حبة طماطم مبشورة
فلفل رومي مقطع صغير
فلفل اخضر حار مقطع صغير
1/2 كوب دقيق
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
شبت
بقدونس
كزبرة خضرا
فلفل اسود
ملح
كمون
شطة
زيت
كوب ماء
الطريقة :
1- طاسة علي النار وابدء ابل البصلة بعد متدبل انزلها الطماطم والفلفل والحار والرومي وتقلبتين واطفي .
2- في بولة انزل الكوسة والبيض والدقيق والخضار المدبل وانزل البقدونس والكزبرة والشبت مقطعين .
3- انزل ملح وفلفل وكمون وشطة والبيكينج بودر والماء واقلبهم كويس جدا مع بعض .
4- في صنية او بيريكس ادهن زيت وانزل الخليط افردة وادخلة فرن سخن علي درجة حرارة 200 علي الرف السفلي تغلي اهدي النارواطلعها الرف الوسطاني لغاية متستوياطلعها واطعها والف هنا .
المقادير :
نصف كيلو كوسة مبشورة
5بيض
بصلة كبيرة مقطعة صغير
2حبة طماطم مبشورة
فلفل رومي مقطع صغير
فلفل اخضر حار مقطع صغير
1/2 كوب دقيق
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
شبت
بقدونس
كزبرة خضرا
فلفل اسود
ملح
كمون
شطة
زيت
كوب ماء
الطريقة :
1- طاسة علي النار وابدء ابل البصلة بعد متدبل انزلها الطماطم والفلفل والحار والرومي وتقلبتين واطفي .
2- في بولة انزل الكوسة والبيض والدقيق والخضار المدبل وانزل البقدونس والكزبرة والشبت مقطعين .
3- انزل ملح وفلفل وكمون وشطة والبيكينج بودر والماء واقلبهم كويس جدا مع بعض .
4- في صنية او بيريكس ادهن زيت وانزل الخليط افردة وادخلة فرن سخن علي درجة حرارة 200 علي الرف السفلي تغلي اهدي النارواطلعها الرف الوسطاني لغاية متستوياطلعها واطعها والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق