--> عجة الكوسة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكوسة / المطبخ / عجة / فاطمه ابو حاتي

عجة الكوسة

عجة الكوسة 

المقادير :
نصف كيلو كوسة مبشورة
5بيض 
بصلة كبيرة مقطعة صغير
2حبة طماطم مبشورة
فلفل رومي مقطع صغير
فلفل اخضر حار مقطع صغير
1/2 كوب دقيق 
ملعقة كبيرة بيكينج بودر 
شبت 
بقدونس
كزبرة خضرا
فلفل اسود
ملح
كمون
شطة 
زيت 
كوب ماء

الطريقة :
1- طاسة علي النار وابدء ابل البصلة بعد متدبل انزلها الطماطم والفلفل والحار والرومي وتقلبتين واطفي .
2- في بولة انزل الكوسة والبيض والدقيق والخضار المدبل وانزل البقدونس والكزبرة والشبت مقطعين .
3- انزل ملح وفلفل وكمون وشطة والبيكينج بودر والماء واقلبهم كويس جدا مع بعض .
4- في صنية او بيريكس ادهن زيت وانزل الخليط افردة وادخلة فرن سخن علي درجة حرارة 200 علي الرف السفلي تغلي اهدي النارواطلعها الرف الوسطاني  لغاية متستوياطلعها واطعها والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top