دبابيس الفراخ بالمشروم والكريمة
المقادير :
كيلو دبابيس فراخ
نصف كيلو مشروم شرائح
كوب كريمة طهي
بصلة مكعبات
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
2ملعقة كبيرة دقيق
معقة كبيرة زيت وزبدة +
كوب ماء ساخن
رشة سكر
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اتبل الفراخ بملح وفلفل اسود واسخن طاسة كويس انزل الزيت والزبدة يسخنم كويس جدا انزل دبابيس الفراخ واعطيها لون حلو واطلعها علي طبق .
2- انزل مكانها البصلة والثوم واعطيهم تشويحة اول مالثوم ريحتة تظهر انزل المشروم واعطيلو تشويحة يدبل انزل الدقيق واقلب كويس علي النار عشان الدقيق يستوي .
3- انزل المية السخنة واقلبهم كويس واتبل بملح وفلفل ولما تغلي انزل دبابيس الفراخ عشان تكمل السوا ورشة السكر واغطيها واسبها تكمل سوا.
4- استوت الفراخ انزل الكريمة وتاخد غلوة صغيرة واطفي واقدمها .
المقادير :
كيلو دبابيس فراخ
نصف كيلو مشروم شرائح
كوب كريمة طهي
بصلة مكعبات
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
2ملعقة كبيرة دقيق
معقة كبيرة زيت وزبدة +
كوب ماء ساخن
رشة سكر
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اتبل الفراخ بملح وفلفل اسود واسخن طاسة كويس انزل الزيت والزبدة يسخنم كويس جدا انزل دبابيس الفراخ واعطيها لون حلو واطلعها علي طبق .
2- انزل مكانها البصلة والثوم واعطيهم تشويحة اول مالثوم ريحتة تظهر انزل المشروم واعطيلو تشويحة يدبل انزل الدقيق واقلب كويس علي النار عشان الدقيق يستوي .
3- انزل المية السخنة واقلبهم كويس واتبل بملح وفلفل ولما تغلي انزل دبابيس الفراخ عشان تكمل السوا ورشة السكر واغطيها واسبها تكمل سوا.
4- استوت الفراخ انزل الكريمة وتاخد غلوة صغيرة واطفي واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق