--> دبابيس الفراخ بالمشروم والكريمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / الكريمه / المشروم / المطبخ / دبابيس / فاطمه ابو حاتى

دبابيس الفراخ بالمشروم والكريمة

دبابيس الفراخ بالمشروم والكريمة
دبابيس الفراخ فاطمه ابو حاتى

المقادير :
كيلو دبابيس فراخ
نصف كيلو مشروم شرائح
كوب كريمة طهي
بصلة مكعبات
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
2ملعقة كبيرة دقيق
معقة كبيرة زيت وزبدة +
كوب ماء ساخن
رشة سكر
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- اتبل الفراخ بملح وفلفل اسود واسخن طاسة كويس انزل الزيت والزبدة يسخنم كويس جدا انزل دبابيس الفراخ واعطيها لون حلو واطلعها علي طبق .
2- انزل مكانها البصلة والثوم واعطيهم تشويحة اول مالثوم ريحتة تظهر انزل المشروم واعطيلو تشويحة يدبل انزل الدقيق واقلب كويس علي النار عشان الدقيق يستوي .
3- انزل المية السخنة واقلبهم كويس واتبل بملح وفلفل ولما تغلي انزل دبابيس الفراخ عشان تكمل السوا ورشة السكر واغطيها واسبها تكمل سوا.
4- استوت الفراخ انزل الكريمة وتاخد غلوة صغيرة واطفي واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top