--> القرع العسلي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الحلويات / العسلي / القرع / فاطمه ابو حاتي

القرع العسلي

القرع العسلي

المقادير :
كيلو ونصف قرع عسلي بعد التنظيف
نصف كوب سكر 
للبشاميل :
4ملعقة كبيرة دقيق
4ملعقة كبيرة زبدة 
لتر من اللبن
كوب كريمة طهي
ملعقة صغيرة فانيليا 
نصف كوب سكر 
4ملعقة كبيرة بقسماط مطحون 

الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل السكر علي القرع واسيبة علي نار هادية جدا لغاية ميدبل خالص ويستوي .
2- في حلة انزل الزبدة وشوية صغيرة من الزيت وتسيح انزل الدقيق واقلبة لغاية ميبقا لونة ابيض انزل شوية من اللبن افك الدقيق .
3- وانزل باقي اللبن والسكر والفانيليا واقلبهم كويس السكر يدوب والقوام يتماسك نزل 3/4 كمية الكريمة تقليبة واطفي.
4- اجيب بيريكس او صنية وادهنها زبدة وارض كل القالب بالبقسماط اغطية خالص انزل القرع وافردة وانزل علية البشاميل وانزل علي الوش الكريمة وازين باي مكسرات وادخلها تحت الشواية تاخد لون .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top