ارز بالكاري
المقادير :
2كوب ارز بسمتي او بلدي
2كوب مرقة سخنة او ماء
بصل مفروم
ملح
م ك كاري
م ك كركم
ورق لورا
زيت
الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل الزيت يسخن كويس انزل البصلة واقلبها لغاية متدبل .
2- انزل الكركم والكاري واللورا واقلب كل التوابل لغاية ميتحمصو وريحتهم تطلع .
3- انزل المية واسبها تغلي والبصلة تستوي انزل الرو واقلب واظبط الملح واسيب الرز يتشرب واهدي علية لتمام السوا .
المقادير :
2كوب ارز بسمتي او بلدي
2كوب مرقة سخنة او ماء
بصل مفروم
ملح
م ك كاري
م ك كركم
ورق لورا
زيت
الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل الزيت يسخن كويس انزل البصلة واقلبها لغاية متدبل .
2- انزل الكركم والكاري واللورا واقلب كل التوابل لغاية ميتحمصو وريحتهم تطلع .
3- انزل المية واسبها تغلي والبصلة تستوي انزل الرو واقلب واظبط الملح واسيب الرز يتشرب واهدي علية لتمام السوا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق