--> ارز بالكاري - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home ارز / المطبخ / بالكاري / فاطمه ابو حاتي

ارز بالكاري

ارز بالكاري

المقادير :
2كوب ارز بسمتي او بلدي
2كوب مرقة سخنة او ماء
بصل مفروم 
ملح
م ك كاري
م ك كركم 
ورق لورا 
زيت 

الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل الزيت يسخن كويس انزل البصلة واقلبها لغاية متدبل .
2- انزل الكركم والكاري واللورا واقلب كل التوابل لغاية ميتحمصو وريحتهم تطلع .
3- انزل المية واسبها تغلي والبصلة تستوي انزل الرو واقلب واظبط الملح واسيب الرز يتشرب واهدي علية لتمام السوا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top