--> سمبوسك بالخضار والجبن - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / بالخضار / سمبوسك / فاطمه ابو حاتي / والجبن

سمبوسك بالخضار والجبن

سمبوسك بالخضار والجبن 

المقادير :
باكيت سمبوسك
بصلة مفرومة 
بطاطس مكعبات 
فلفل الوان مكعبات 
كوب بسلة مسلوقة 
جزرة مبشورة 
كوب جبنة مونزاريلا وشيدر 
2ملعقة كبيرة زبدة زائبة 
رشة كاري
ملح
ففل اسود

الطريقة:
1- في طاسة علي النار انزل الزيت وانزل بالبصلوادبلة انزل البطاطس وتكون مكعبات صغيرة واقلبها لغاية متدخل في السوا انزل الجزر والفلفل والبسلة وملح وفلفل وكاري واقلبهم مع بعض لغاية مالخضار يدبل اطفي .
2- اجبها وانزل عليها الجبنة واقلبهم وابدء اخد شريحة سمبوسك واعمل طرفها قرطاس امسك طرفها وابتدي احشي والفها والطرف ادخلة جواها واعمل كل الكمية بنفس الطريقة .
3- اجيب صنية او صاج وادهنة زبدة كويس وارص كل قطع السمبوسك وادهن وشها وممكن افرزها بنفس الطريقة في الفليزر واطلعها علي الاستخدام ادخل السمبوسك فرن سخن علي الرف الوسطاني لغايو متاخد لون من تحت ومن فوق .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top