--> السمك السنجاري - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الاسماك / سمك / سنجاري / فاطمه ابو حاتي

السمك السنجاري

سمك سنجاري 

المقادير :
سمك بوري 
كرفس مقطع
كزبرة خضرا مفرومة 
طماطم مكعبات
ليمون شرائح
بصل مكعبات 
جزر مبشور 
فلفل الوان او رومي مكعبات 
فلفل حامي 
دقة 
زيت 

طريقة الدقة من هنا 

الطريقة :
1- اجيب السمك وانضفة كويس من القشورواي زيادات واغسلة واجي بسكينة حامية ومن الضهر وافتح واكسر الراس وانضفها واغسلها كويس .
2- اجيب الطماطم والجزر والبصل والفلفل الرومي والحامي وشوية من الكزبرة والكرات وعليهم القليل من الزيت  وانزل عليهم معلقتين من التتبيلة واقلبهم كلهم مع بعض .
3- علي باقي الكزبرة والكرات وانزل 3ملعقة كبيرة من الدقة واقلبهم مع بعض واوزعهفي قلب البوري واسبها 10 دقايق تتبل اجيب فويل ادهنة زيت و انزل في كل قطعة سمكة واقفل عليها من كل الجواب اللي يبقا باين السمك بس .
4- انزل الحشو اللي قلبتهم مع بعض واوزعهم توزيعة حلوة علي كل السمك  واضغط ضغطة بسيطة علي الحشو وانا بوزعة عشان بسيت ودهنة زيت بسيطة للخضار واللحم  واوزع علي الوش شرائح الليمون وادخلها علي صنية علي فرن سخن علي 220 علي الرف الوسطاني لغاية متاخد لون وانزلها تحت اشواية تاخد لون حلو من فوق وقدميها بالف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top