--> شاورما الفراخ - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / المطبخ / شاورما / فاطمه ابو حاتي

شاورما الفراخ

شاورما فراخ

المقادير :
نصف كيلو صدورواوراك فراخ شرائح
نصف كوب خل 
ملح
ملعقة كبيرة بصل بودرة 
ملعقةصغيرة ثوم بودرة 
رشة بابريكا 
رشة سكر 
زعتر 
زنجبيل 
حبهان بودر 
فلفل اسود
الخضار :
بصل شرائح
فلفل اخضر شرائح
طماطم شرائح
بقدونس مقطع 

الطريقة :
1- في بولة انزل الفراخ مغسولة ومنقوعة في مية وخل 10دقايق ومتصفية كويس جدا مفيهاش اي مية قطعتها شرائح رفيعة .
2- انزل عليها الخل والملح والفلفل والبابريكا والحبهان والبصل والثوم والزعتر والزنجبيل واقلبهم كويس جدا واسبهم ساعتين في التتبيلة او ابيتها ليلة يكون افضل طبعا .
3- في طاسة علي النار انزل الزيت يسخن كويس جدا يبقا سخن خالص انزل الشاورما وافردها واسبها لغاية متلون من تحت ابتدي اقلبها ومقلبش فيها كتير طبعا عشان متنزلش ميتها .
4- اول متستوي وتاخد لون حلو اوسع وانزل البصل واقلبه معاهم وانزل الفلفل والطماطم واقلب تقليبة بسيطة عشان يكون طعم الخضروات وهيا لسه فيها قضمة لسه فيها مش عاوزاها تدبل خالص واطلعها وممكن اوسع واعملها فحماية واعطيها 5دقايق واطلعها واعمل احلا سندوتشات بالشاورما والرقاق الثومية ووعلي طاسة سخنة واعطي للرقاق لون والف هنا .

اقرأ أيضا:

هناك تعليقان (2):

اللحوم

اللحوم
to Top