--> شاورما اللحمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللحمة / اللحوم / شاورما / فاطمه ابو حاتي

شاورما اللحمة

شاورما اللحمه

المقادير :
نصف كيلو شرائح لحمة
نصف كوب خل
نصف كوب زيت
ملعقة كبيرة مستردة
2ملعقة كبيرة بهارات شاورما
ملح
فلفل اسود
الخضار :
بصلة شرائح
طماطم شرائح
فلفل رومي شرائح
بقدونس مفروم
زيت

طريقة عمل بهارات شاورما ابو حاتى

الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة وعليها الخل واقلبهم وانزل المستردة والزيت والملح والفلفل والبهارات واقلب كل المكونات مع بعض كويس واغطيهم واتركها في التلاجة ليلة كاملة .
2- اخرجها واسخن طاسة وانزل الزيت ويسخن كويس جدا وانزل الشاورما ومقلبهاش الا لما تاخد لون من تحت اقلبها تكمل سوا وتاخد لون حلو .
3- اول متستوي انزل الفلفل والطماطم واقلبهم مع بعض وانزل البصل والقليل من الملح وبهارات الشاورما وتقليبة مش عاوزة الخضار يدبل واقدمها .

اقرأ أيضا:

هناك تعليقان (2):

اللحوم

اللحوم
to Top