--> بسكوت االلانكشير - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللانكشير / المخبوزات / بسكوت / بسكويت / فاطمه ابو حاتي

بسكوت االلانكشير

بسكويت لانكشير

المقادير :
2كوب دقيق
كوب باردة
نصف كوب نشا
نصف كوب سكر
2بيضة
ملعقة صغيرة فانيليا
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
للتزيين :
جوز هند
بندق مفروم
سوداني مفروم
فورماسيلو الوان
مربي
شيكولاتة غامقة

الطريقة :
1- في بولة انزل السمنة والسكر واخفق بالمضرب لغاية مالقوام يكون باللون الابيض الكريمي .
2- انزل البيض والفانيليا مع الخفق والخليط بقا عالي جدا ولونة مبيض انزل رشة الملح واخفق يمتزج واطفي .
3- اخلط الدقيق بالبيكينج بودر واقلبهم وانزلهم بالنخل علي الخليط واقلب لغايه ميمتزج كلة مع بعضة .
4- اجيب صواني عليها زورق زبدة واشكل كور صغيرة  قبة لفوق كده وارصها وخلاص خلصت الكمية وادخلها فرن سخن علي 170درجة وادخلها علي الرف الوسطاني بعد ربع ساعة .
5- بعد متبرد هاتي بقا وحدة وادهنيها مربي وحطي عليها وحده تانية واضغطي الزوايد هتطلع نزليها في جوز الهند او الفورماسيلو حسب المتوفر والتزيين حسب رحتك ممكن وحده اهدهنها شيكولاتة واضع عليها وحده تانية واضعط وانزلها في الفستق او السوداني وقدميهم والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top