فطيره السي فوود
المقادير :
نصف كيلو عجينة ملفية
كيلو اسماك مشكلة مسلوقة
ميكس جبن مبشورة
2ملعقة ريحان مفروم
2ملعقة كبيرة زبده
كوب لبن
كوب ونصف مرقة سلق السي فوود
صفار بيض
2ملعقة كبيرة لبن
رشة نسكافية
رشة سكر
الطريقة :
1- علي النار انزل زبده والدقيق واقلبهم مع بعض لغاية مالدقيق يبيض وانزل بشوية من المرقة افك الدقيق وانزل بالباقي واقلب مع ملح بسيط وفلفل واول متربط انزل اللبن واقلبهم واطفي .
2- انز خليط البشاميل بعد مبرد في البولة وانزل علية كل الاسماك المسلوقة والجبن والريحان واقلبهم مع بعض كويس .
3- اجيب عجينة الملفية وافردها زي المستطيل وابدء بالسكينة او قطاعة البيتزا اعمل شرايط كده او قطعات من الجوانب وفي النص سليم انزل خليط السي فوود وابدء اقفل زي الضفيرة كده .
4- علي صنية مدهونة زيت اضع الفطيرة بتاعتي واعمل خليط الصفار واللبن والسكر والنسكافية واقلبهم وادهن الوجة وادخلها فرن سخن علي 200 علي الرف الوسطاني لغاية متستوي العجينة وتاخد لون من فوق ومن تحت واقدمها بالف هنا .
المقادير :
نصف كيلو عجينة ملفية
كيلو اسماك مشكلة مسلوقة
ميكس جبن مبشورة
2ملعقة ريحان مفروم
2ملعقة كبيرة زبده
كوب لبن
كوب ونصف مرقة سلق السي فوود
صفار بيض
2ملعقة كبيرة لبن
رشة نسكافية
رشة سكر
الطريقة :
1- علي النار انزل زبده والدقيق واقلبهم مع بعض لغاية مالدقيق يبيض وانزل بشوية من المرقة افك الدقيق وانزل بالباقي واقلب مع ملح بسيط وفلفل واول متربط انزل اللبن واقلبهم واطفي .
2- انز خليط البشاميل بعد مبرد في البولة وانزل علية كل الاسماك المسلوقة والجبن والريحان واقلبهم مع بعض كويس .
3- اجيب عجينة الملفية وافردها زي المستطيل وابدء بالسكينة او قطاعة البيتزا اعمل شرايط كده او قطعات من الجوانب وفي النص سليم انزل خليط السي فوود وابدء اقفل زي الضفيرة كده .
4- علي صنية مدهونة زيت اضع الفطيرة بتاعتي واعمل خليط الصفار واللبن والسكر والنسكافية واقلبهم وادهن الوجة وادخلها فرن سخن علي 200 علي الرف الوسطاني لغاية متستوي العجينة وتاخد لون من فوق ومن تحت واقدمها بالف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق