--> سلطة البابا غنوج - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / بابا / سلطة / غنوج / فاطمه ابو حاتي

سلطة البابا غنوج

سلطه بابا غنوج

المقادير :
كيلو باذنجان 
نصف كوب طحينة 
2ملعقة كبيرة عصير ليمون 
3ملعقة دقة 
ملعقة كبيرة فلفل احمر مفروم
3ملعقة كبيرة شبت مفروم
ربع كوب زيت 
ربع كوب مية 
ملعقة صغيرة كمون 

لمشاهدة طريقة الدقة من هنا 

الطريقة :
1- اقوم بشوي الباذنجان بعد غسلة كويس واغرزها بالسكينة من كل الجواب واشويها علي الشواية مع التقليب من كل الجوانب لتمام السوا .
2- اسيبها تبرد خالص واقشرها وفي الكبة او الخلاط انزل الطحينة والليمون والدقة والمية والفلفل المفروم والكمون وانزل الباذنجان وافرم بالتقطيع عشان مفرمش الباذنجان خالص .
3- انزل الطحينة في بولة وانزل الزيت ومعلقتين شبت واقلبهم مع بعض وعلي الوش ازين بالشبت والزيت اقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top