--> الكباب التركي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home التركي / الكباب / اللحوم / فاطمه ابو حاتي

الكباب التركي

الكباب التركي
المقادير :
3/4 كيلو لحمة مفرومة 
200جرام لية مفرومة 
2بصل مفروم
ماء بصل لتشكيل الكفتة 
4فص ثوم مفروم
كوب بقدونس مفروم
فلفل احمرحار مفروم
ملعقة كبيرة من الدقيق 
نصف ملعقة صغيرة كمون 
نصف ملعقة صغيرة بهارات السبعة 
ملح
فلفل اسود
للشوي :
فلفل رومي 
طماطم
بصل 

الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة وتكون مفرومة مرتين وانزل اللية والبقدونس والبصل والفلفل والثوم واعجنهم مع بعض طويس جدا لغاية متلاقيها كونت خيوط.
2- انزل ملح وفلفل وبهارات وكمون والسكر والدقيق واعجنهم معاهم ولازم البصل يكون معصور من المية ومنرميهاش عشان هنلنع بيها الكباب .
3- هجيب استكس منقوعة في المية ولو عريضة وكبيرة اشكل عليها لو رفيعة وصغيرة هشكل علي 3او4من الاستكس وادهن صاج ارص فية الكباب واسيب فراغان بينهم عشان تاخد وش تحمير من كل النواحي وارص كل الخضار جنبة .
4- ممكن اشوي علي الفحم او الجريل او طاسة علي النار لكن احنا هنعملهم في الفرن علي الرف الوسطاني ويكون الفرن والشواية مفتوحين مع بعض علي درجة حرارة 200 اول الكباب ميدخل في السوا المع وشهل بمية البصل لغاية متكون استوت واقدمها والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top