--> اللحمة المعصجة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللحمة / اللحوم / المعصجة / فاطمه ابو حاتي

اللحمة المعصجة

اللحمة المعصجة 

المقادير :
كيلو لحمة مفرومة حمرا
كيلو بصل مقطع صغير 
ملح
فلفل اسود
رشة قرفة 
ملعقة صغيرة زعتر 
ملعقة صغيرة البهارات السبعة 
رشة سكر

الطريقة :
1- في طاسة علي النار انزل سمنة وزيت ويسخنم كويس انزل البصل واعطيها تشويحة لغاية متاخد لون وانزل اللحمة واقلبها لغاية ملونها تتغير خالص .
2-فضل اقلب فيها لغاية متدخل في السوا وانزل ملح وفلفل وسكر وزعتر وبهارات وقرفة واقلب فيها لغاية متستوي واسبها تبرد خالص واعبيها في اكياس التلاجة بالكميات اللي انتي عاوزاها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top