--> الكوسة البانية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المقليات / بانية / فاطمه ابو حاتي / كوسة

الكوسة البانية

كوسة بانية 

المقادير :
5حبة كوسة حجم كبير 
ربع كيلو لحمة مفرومة 
بصلة مفرومة 
ملعقة كبيرة بقسماط
للتغطية :
2بيض 
2ملعقة كبيرة لبن 
كوب بقسماط
نصف كوب دقيق 
ربع كوب نشا 
رشة سكر 
بهارات سبعة 
ملح
فلفل اسود
زيت للتحمير 

الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة والبصل والبقسماط وملح وفلفل وبهارات وسكر واعجنهم كويس جدا .
2- اكون مقطعة الكوسة قطع سميكة واقورها من النص وابدء احشيها باللحمة المفرومة واخلص الكمية كلها بنفس الطريقة .
3- اخلط البيض واللبن وملح وفلفل وافي طبق اخلط البقسماط والدقيق والنشا واقلبهم مع بعض كويس .
4- انزل في البيض وبعدين خلطة البقسماط اغلفها كويس واخلص الكمية واروح علي زيت سخن غزير انزل فيه الكوسة واقليها علي نار متوسطة لغاية متاخد لون دهبي حلو واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top