كوسة بانية
المقادير :
5حبة كوسة حجم كبير
ربع كيلو لحمة مفرومة
بصلة مفرومة
ملعقة كبيرة بقسماط
للتغطية :
2بيض
2ملعقة كبيرة لبن
كوب بقسماط
نصف كوب دقيق
ربع كوب نشا
رشة سكر
بهارات سبعة
ملح
فلفل اسود
زيت للتحمير
الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة والبصل والبقسماط وملح وفلفل وبهارات وسكر واعجنهم كويس جدا .
2- اكون مقطعة الكوسة قطع سميكة واقورها من النص وابدء احشيها باللحمة المفرومة واخلص الكمية كلها بنفس الطريقة .
3- اخلط البيض واللبن وملح وفلفل وافي طبق اخلط البقسماط والدقيق والنشا واقلبهم مع بعض كويس .
4- انزل في البيض وبعدين خلطة البقسماط اغلفها كويس واخلص الكمية واروح علي زيت سخن غزير انزل فيه الكوسة واقليها علي نار متوسطة لغاية متاخد لون دهبي حلو واقدمها .
المقادير :
5حبة كوسة حجم كبير
ربع كيلو لحمة مفرومة
بصلة مفرومة
ملعقة كبيرة بقسماط
للتغطية :
2بيض
2ملعقة كبيرة لبن
كوب بقسماط
نصف كوب دقيق
ربع كوب نشا
رشة سكر
بهارات سبعة
ملح
فلفل اسود
زيت للتحمير
الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة والبصل والبقسماط وملح وفلفل وبهارات وسكر واعجنهم كويس جدا .
2- اكون مقطعة الكوسة قطع سميكة واقورها من النص وابدء احشيها باللحمة المفرومة واخلص الكمية كلها بنفس الطريقة .
3- اخلط البيض واللبن وملح وفلفل وافي طبق اخلط البقسماط والدقيق والنشا واقلبهم مع بعض كويس .
4- انزل في البيض وبعدين خلطة البقسماط اغلفها كويس واخلص الكمية واروح علي زيت سخن غزير انزل فيه الكوسة واقليها علي نار متوسطة لغاية متاخد لون دهبي حلو واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق