--> باذنجان بانية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home العزومه / باذنجان / بانية / بانيه / بتنجان / فاطمه ابو حاتى

باذنجان بانية

بادنجان بانيه

المقادير :
باذنجان رومي شرائح
كوب بقسماط
2بيض
2ملعقة كبيرة لبن 
نصف كوب دقيق 
نصف كوب نشا 
ملح
فلفل اسود
زيت غزير للقلي 

الطريقة :
1- اتبل الباذنجان بالملح والفلفل واقلبه كويس واسيبه 10دقايق يتبل .
2- في طبق انزل الدقيق والبقسماط والنشا وملح وفلفل واقلبهم كويس  وطبق فيه دقيق ساده .
3- في طبق تاني انزل البيض واللبن ورشة ملح وفلفل اسود واقلبهم كويس .
4- وانزل الباذنجان في الدقيق اغلفة وانزل في البيض واغلفة بطبقة من خليط الدقيق والبقسماط والنشا واكمل الكمية كلها بنفس الطريقة .
5- انزل الباذنجان في زيت غزير يتحمر وياخد لون حلو واقدمة وهيبقا تحفة بجد .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top