--> الكشري الاصفر - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اصفر / الاصفر / العزومه / الكشري / فاطمه ابو حاتى / كشرى

الكشري الاصفر

كشري اصفر
كشرى اصفر من فاطمه ابو حاتى

المقادير :
كوب عدس اصفر
كوب عدس ابيض
كوب ونصف ماء مغلي
بصلة مكعبات
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
مكعب مرق
زبدة
زيت
رشة سكر
كمون
ملح
للتقديم :
بيض مسلوق ومحمر
بصل محمر
صوص طماطم

شاهد ايضا : طريقة عمل صوص الطماطم ( صوص الكشرى الاصفر )

الطريقة :
1- انزل الزيت والزبدة يسخنم وانزل البصل واقلب لغاية ميدبل انزل الثوم واشوحة لغاية مريحتة تطلع انزل الرز ويكون مغسول ومتصفي كويس جدا وانزل الرز والعدس مغسول ومتصفي كويس جدا وانزلة معاه وافضل اقلبهم لغاية ميسخنم كويس جدا وانزل المية .
2- وعليه ملح وفلفل وكمون ورشة سكرومكعب المرق واقلبهم كويس واسيبة يتشرب واهدي النار واغطية واسيبة يستوي علي راحتة خالص واقدم جمبة بيض مسلوق -بصل محمر او صوص الطماطم اللي عملناه .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top