--> الزبادي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الزبادي / المطبخ / فاطمه ابو حاتي

الزبادي

زبادي

المقادير :
2لتر حليب 
2علبة زبادي بحجم 120جرام

الطريقة :
1- اجيب اللبن من راجل موثوق فية يكون نوعة كويس واغلية واقلبه كويس جدا وهو بيغلي عشان ميكونش قشرة علي الوش وافضل اقلب فيه لغاية ميغلي .
2- اغطي اللبن واسيبة يدفا مش يبقا بارد وا سخن وفي الكبة او الخلاط وانزل الزبادي وشوية من اللبن واخلطهم مع بعض لغاية مالقوام يكون كريمي .
3- انزلهم علي اللبن واقلبهم كويس جدا واولع الفرن 5دقايق بالظبط واطفي وعبي الزبادي في البولات او الاكواب بتاعتك وغطية كويس بالبلاستيك فيل او لو ليهم غطيان يكون افضل .
4- نزليهم في صنية فيها مية سخنة مش مغلية ودخليهم الفرن وسبيهم 4ساعات لا اكتر ولا اقل من كده واطلعهم ادخلهم التلاجة ليلة كاملة هتلاقيها اتمسكت وزي الفل .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top