زبادي
المقادير :
2لتر حليب
2علبة زبادي بحجم 120جرام
الطريقة :
1- اجيب اللبن من راجل موثوق فية يكون نوعة كويس واغلية واقلبه كويس جدا وهو بيغلي عشان ميكونش قشرة علي الوش وافضل اقلب فيه لغاية ميغلي .
2- اغطي اللبن واسيبة يدفا مش يبقا بارد وا سخن وفي الكبة او الخلاط وانزل الزبادي وشوية من اللبن واخلطهم مع بعض لغاية مالقوام يكون كريمي .
3- انزلهم علي اللبن واقلبهم كويس جدا واولع الفرن 5دقايق بالظبط واطفي وعبي الزبادي في البولات او الاكواب بتاعتك وغطية كويس بالبلاستيك فيل او لو ليهم غطيان يكون افضل .
4- نزليهم في صنية فيها مية سخنة مش مغلية ودخليهم الفرن وسبيهم 4ساعات لا اكتر ولا اقل من كده واطلعهم ادخلهم التلاجة ليلة كاملة هتلاقيها اتمسكت وزي الفل .
المقادير :
2لتر حليب
2علبة زبادي بحجم 120جرام
الطريقة :
1- اجيب اللبن من راجل موثوق فية يكون نوعة كويس واغلية واقلبه كويس جدا وهو بيغلي عشان ميكونش قشرة علي الوش وافضل اقلب فيه لغاية ميغلي .
2- اغطي اللبن واسيبة يدفا مش يبقا بارد وا سخن وفي الكبة او الخلاط وانزل الزبادي وشوية من اللبن واخلطهم مع بعض لغاية مالقوام يكون كريمي .
3- انزلهم علي اللبن واقلبهم كويس جدا واولع الفرن 5دقايق بالظبط واطفي وعبي الزبادي في البولات او الاكواب بتاعتك وغطية كويس بالبلاستيك فيل او لو ليهم غطيان يكون افضل .
4- نزليهم في صنية فيها مية سخنة مش مغلية ودخليهم الفرن وسبيهم 4ساعات لا اكتر ولا اقل من كده واطلعهم ادخلهم التلاجة ليلة كاملة هتلاقيها اتمسكت وزي الفل .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق