--> طريقة عمل بسكوت البيمبو - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البيمبو / المطبخ / بسكوت / بسكوت البيمبو / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل بسكوت البيمبو

بسكوت البيمبو 

المقادير :
2ونص كوب دقيق
نصف كوب زيت 
نصف كوب سكر 
2بيضة 
ملعقة كبيرة عسل اسود
2ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
ذرة ملح
نصف كيلو شيكولاتة خام 
ملعقة صغيرة فانيليا 

شاهد ايضا : طريقة عمل البسكوت بالشيكولاتة بطريقة سهله وطعم تحفة

الطريقة :
1- في بولة انزل الدقيق والبيكينج بودر والملح واقلبهم مع بعض كويس .
2- في بولة تانيو انزل البيض والفانيليا واخفق وانزل السكر مع الخفق لغاية مالقوام يبيض ويعلي شوية .
3- انزل الزيت مع الخفق والعسل الاسود اندمجو انزل خليط الدقيق واقلبهم مع بعض لغاية العجينة متلم لو لقتيها مفرولة ضفلها معلقتين كبار دقيق بس .
4- غطي العجينة ودخليها التلاجة نص ساعة ترتاح وهاتي كيس افردية وحطي عليه نص العجينة وحطي عليه كيس تاني وافردي العجينة وباي قطاعةاو كوباية واعملي دواير .
5- هاتي صنية بدهنة زيت بسيطة جدا ورصي البسكوت خلصي كل الكمية ودخليها فرن يكون سخن جدا علي 160 درجة علي الرف الوسطاني لمده 10 دقايق بالظبط واول ميخرج شيلية علي طول علي الطبق لان لو سبتية هيلزق في الصنية .
6- هاتي قطعة بسكوت حطي عليها طبقة خفيفة شيكولاتة وحطي عليها قطعة تانية وغطسيها في الشيكولاتة السايحة وطلعيها علي زرق زبدة وخلصي كل الكمية وعلي التلاجة ودخليها نص ساعة واحتفظي بيه في التلاجة في علبة ليها غطا .

اقرأ أيضا:

هناك 4 تعليقات:

اللحوم

اللحوم
to Top