بسكوت البيمبو
المقادير :
2ونص كوب دقيق
نصف كوب زيت
نصف كوب سكر
2بيضة
ملعقة كبيرة عسل اسود
2ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ذرة ملح
نصف كيلو شيكولاتة خام
ملعقة صغيرة فانيليا
شاهد ايضا : طريقة عمل البسكوت بالشيكولاتة بطريقة سهله وطعم تحفة
الطريقة :
1- في بولة انزل الدقيق والبيكينج بودر والملح واقلبهم مع بعض كويس .
2- في بولة تانيو انزل البيض والفانيليا واخفق وانزل السكر مع الخفق لغاية مالقوام يبيض ويعلي شوية .
3- انزل الزيت مع الخفق والعسل الاسود اندمجو انزل خليط الدقيق واقلبهم مع بعض لغاية العجينة متلم لو لقتيها مفرولة ضفلها معلقتين كبار دقيق بس .
4- غطي العجينة ودخليها التلاجة نص ساعة ترتاح وهاتي كيس افردية وحطي عليه نص العجينة وحطي عليه كيس تاني وافردي العجينة وباي قطاعةاو كوباية واعملي دواير .
5- هاتي صنية بدهنة زيت بسيطة جدا ورصي البسكوت خلصي كل الكمية ودخليها فرن يكون سخن جدا علي 160 درجة علي الرف الوسطاني لمده 10 دقايق بالظبط واول ميخرج شيلية علي طول علي الطبق لان لو سبتية هيلزق في الصنية .
6- هاتي قطعة بسكوت حطي عليها طبقة خفيفة شيكولاتة وحطي عليها قطعة تانية وغطسيها في الشيكولاتة السايحة وطلعيها علي زرق زبدة وخلصي كل الكمية وعلي التلاجة ودخليها نص ساعة واحتفظي بيه في التلاجة في علبة ليها غطا .
المقادير :
2ونص كوب دقيق
نصف كوب زيت
نصف كوب سكر
2بيضة
ملعقة كبيرة عسل اسود
2ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ذرة ملح
نصف كيلو شيكولاتة خام
ملعقة صغيرة فانيليا
شاهد ايضا : طريقة عمل البسكوت بالشيكولاتة بطريقة سهله وطعم تحفة
الطريقة :
1- في بولة انزل الدقيق والبيكينج بودر والملح واقلبهم مع بعض كويس .
2- في بولة تانيو انزل البيض والفانيليا واخفق وانزل السكر مع الخفق لغاية مالقوام يبيض ويعلي شوية .
3- انزل الزيت مع الخفق والعسل الاسود اندمجو انزل خليط الدقيق واقلبهم مع بعض لغاية العجينة متلم لو لقتيها مفرولة ضفلها معلقتين كبار دقيق بس .
4- غطي العجينة ودخليها التلاجة نص ساعة ترتاح وهاتي كيس افردية وحطي عليه نص العجينة وحطي عليه كيس تاني وافردي العجينة وباي قطاعةاو كوباية واعملي دواير .
5- هاتي صنية بدهنة زيت بسيطة جدا ورصي البسكوت خلصي كل الكمية ودخليها فرن يكون سخن جدا علي 160 درجة علي الرف الوسطاني لمده 10 دقايق بالظبط واول ميخرج شيلية علي طول علي الطبق لان لو سبتية هيلزق في الصنية .
6- هاتي قطعة بسكوت حطي عليها طبقة خفيفة شيكولاتة وحطي عليها قطعة تانية وغطسيها في الشيكولاتة السايحة وطلعيها علي زرق زبدة وخلصي كل الكمية وعلي التلاجة ودخليها نص ساعة واحتفظي بيه في التلاجة في علبة ليها غطا .
تسلم ايدك
ردحذفربنا يخليكى تسلميلى يارب
حذفتسلم أيدك
ردحذفحبيبتى تسلميلى نورتينا
حذف