جمبري بالاسبرينج رزلو
المقادير :
نصف كيلو جمبري
سبرينج رولز
ملعقة صغيرة عصير ليمون
ملعقة كبيرة هوت صوص
ملعقة كبيرة نشا
2ملعقة كبيرة ماء
ملعقة صغيرة ثوم بودر
رشة كمون
ملح
الطريقة :
1- اجيب واحدة الاسبرينج واعملها مثلث واخد الجمبري بعد متنضف كويس من غير منشيل الديل بس شلنا الكيس الرملي اللي في الظهر واتنضف كويس .
2- اتبل الجمبري والليمون والهوت صوص والثوم البودر ورشة كمون وملح واقلبهم كويس اجيبة وقطع العرق اللي في الضهر عشان وانا بقلي ميلفش مني .
3- ادخل جسمو جوة الاسبرينج واسيب بس الديل باين والفة واعمل عجينة بالنشا والمية والزق الاطراف الاخيرة واعمل الكمية كلها بنفس الطريقة .
4- انزل الجمبري في زيت سخن وغزير لغاية مياخد اللون الدهبي واقدمة والف هنا .
المقادير :
نصف كيلو جمبري
سبرينج رولز
ملعقة صغيرة عصير ليمون
ملعقة كبيرة هوت صوص
ملعقة كبيرة نشا
2ملعقة كبيرة ماء
ملعقة صغيرة ثوم بودر
رشة كمون
ملح
الطريقة :
1- اجيب واحدة الاسبرينج واعملها مثلث واخد الجمبري بعد متنضف كويس من غير منشيل الديل بس شلنا الكيس الرملي اللي في الظهر واتنضف كويس .
2- اتبل الجمبري والليمون والهوت صوص والثوم البودر ورشة كمون وملح واقلبهم كويس اجيبة وقطع العرق اللي في الضهر عشان وانا بقلي ميلفش مني .
3- ادخل جسمو جوة الاسبرينج واسيب بس الديل باين والفة واعمل عجينة بالنشا والمية والزق الاطراف الاخيرة واعمل الكمية كلها بنفس الطريقة .
4- انزل الجمبري في زيت سخن وغزير لغاية مياخد اللون الدهبي واقدمة والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق