--> طريقة عمل الجمبري بالاسبرينج رولز - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / جمبري / جمبري بالاسبرينج رزلو / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الجمبري بالاسبرينج رولز

جمبري بالاسبرينج رزلو 

المقادير :
نصف كيلو جمبري 
سبرينج رولز 
ملعقة صغيرة عصير ليمون
ملعقة كبيرة هوت صوص
ملعقة كبيرة نشا 
2ملعقة كبيرة ماء 
ملعقة صغيرة ثوم بودر 
رشة كمون 
ملح

الطريقة :
1- اجيب واحدة الاسبرينج واعملها مثلث واخد الجمبري بعد متنضف كويس من غير منشيل الديل بس شلنا الكيس الرملي اللي في الظهر واتنضف كويس .
2- اتبل الجمبري والليمون والهوت صوص والثوم البودر ورشة كمون وملح واقلبهم كويس اجيبة وقطع العرق اللي في الضهر عشان وانا بقلي ميلفش مني .
3- ادخل جسمو جوة الاسبرينج واسيب بس الديل باين والفة واعمل عجينة بالنشا والمية والزق الاطراف الاخيرة واعمل الكمية كلها بنفس الطريقة .
4- انزل الجمبري في زيت سخن وغزير لغاية مياخد اللون الدهبي واقدمة والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top