سويسرول
المقادير:
4بيضات بحرارة الغرفة
100جرام سكر بودرة منخول
100جرام زيت عباد او ذرة
100جرام دقيق ابيض منخول
لعمل سيويسرول شكولاتة
70 جرام دقيق +30جرام كاكاو خام منخول
ربع معلق بيكنج بودر +رشة ملح +معلقة(باكو) صغيرة فانيليا
الحشو :
مربى +كريم شانتية+ كريز فواكه +مسكرة
ثم تلف رول وتدخل التلاجة وتقطع وتقدم بالف هنا
الطريقه :
يفصل البيض كلاعلى حد ثم يضرب البياض بذرة الملح الاول لحد مايبقى فوم ابيض ثم يضرب الصفار+فانيليا +السكر+الزيت حتى يتجانس ويبقى لونه كريمى يضاف الخليط دا للبياض ثم الدقيق والبيكنج بودر (والكاكاو) يرش حبه حبه حتى يختفى مع التقليب من تحت لفوق حتى تخلص الكميه كلها على ورقة زبدة على صنية الفرن ودخليها الفرن على درجة حرارة 180لمدة من 12:15 دقيقة واتركيها تبرد لمدة 3 دقايق .
تم اضافة هذه الوصفه بواسطة : Lamiaa Allam
|
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق