--> سويسرول - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الحلويات / حلويات / سويسرول

سويسرول

سويسرول

المقادير:
4بيضات بحرارة الغرفة 
100جرام سكر بودرة منخول 
100جرام زيت عباد او ذرة 
100جرام دقيق ابيض منخول 
لعمل سيويسرول شكولاتة
70 جرام دقيق +30جرام كاكاو خام منخول 
ربع معلق بيكنج بودر +رشة ملح +معلقة(باكو) صغيرة فانيليا

الحشو :
مربى +كريم شانتية+ كريز فواكه +مسكرة 
ثم تلف رول وتدخل التلاجة وتقطع وتقدم بالف هنا

الطريقه :
يفصل البيض كلاعلى حد ثم يضرب البياض بذرة الملح الاول لحد مايبقى فوم ابيض ثم يضرب الصفار+فانيليا +السكر+الزيت حتى يتجانس ويبقى لونه كريمى يضاف الخليط دا للبياض ثم الدقيق والبيكنج بودر (والكاكاو) يرش حبه حبه حتى يختفى مع التقليب من تحت لفوق حتى تخلص الكميه كلها على ورقة زبدة على صنية الفرن ودخليها الفرن على درجة حرارة 180لمدة من 12:15 دقيقة واتركيها تبرد لمدة 3 دقايق .
تم اضافة هذه الوصفه بواسطة : Lamiaa Allam

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top