--> طريقة عمل كفتة السمك - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اسماك / السمك / فاطمه ابو حاتي / كفتة / كفتة السمك

طريقة عمل كفتة السمك

كفتة السمك 

المقادير :
كيلو سمك فيلية قشر بياض 
2بطاطس مسلوقة ومهروسة 
نصف كوب شبت وكزبرة 
نصف كوب بقسماط مطحون 
ملعقة كبيرة بصل بودر 
ملعقة كبيرة ثوم بودر 
ملعقة صغيرة كمون 
ملعقة صغيرة كزبرة جافة 
ملح
رشة شطة 
للتغطية :
نصف كوب دقيق 
2بيضة 
2ملعقة كبيرة لبن 
كوب بقسماط 
نصف كوب دقيق 
ربع كوب نشا 
ملح
فلفل اسود
زيت للقلي 

الطريقة :
1- في الكبة اضع السمك والملح والبطاطس والبقسماط والكمون والشطة والبصل والثوم والشبت والكزبرة وافرمهم كويس جدا .
2- في طبق اضع الدقيق وفي طبق تاني اضع البيض واللبن وامزجهم وفي طبق اضع البقسماط والدقيق والنشا واقلبهم .
3- انزل كفتة السمك بعد مشكلها في الدقيق والبيض وبعدين خلطة الدقيق بالنشا وارصهم بجانب بعض وااغطيهم وادخلهم التلاجة نص ساعة .
4- اخرجهم علي زيت القلي السخن جدا وغزير لغاية مياخدو لون حلو جدا ويستوي لان السمك مش بياخد سوا كتير بيتستوي بسرعة واقدمهم والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top