--> القشطة الكدابة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home القشدة / القشطة / القشطه / الكدابة / المطبخ / فاطمه ابو حاتى

القشطة الكدابة

القشطة الكدابة 

المقادير :
كيلو ونصف لبن 
3ملعقة كبيرة خل 
4ملعقة كبيرة لبن بودرة 
نصف كوب قشطة وش اللبن 
3ملعقة كبيرة نشا 

الطريقة :
1- هقسم اللبن كيلو في حلة والنص الباقي في حلة تانية وعلي النص اسخنة وانزل القشطة ووش اللبن واول ميندمجو مع بعض ويغلو ادوب النشا في شوية مية وانزلهم علي اللبن مع التقليب المستمر لغاية منوصل للقوام الثقيل واسيبة ع جمب يبرد.
2- علي الكيلو التاني احطة علي النار اول ميغلي انزل الخل مع التقليب المستمر لغاية ميفصل اصفي اللبن في مصفا ضيفة واصفية كل جدا وتاخد القطع والشرش يبرد واحطة في كيس في الفليزر ممكن نستخدمة في عجن المعجنات بدل المية .
3- اخد الجزء اللي صفناه وانزلة في الكبة مع الكريمة اللي عملناها بنص كيلو اللبن واضربهم كويس جدا لغاية ميندمجو واغطيهم واسبهم يبردم لازم تتغطي عشان متعملش قشرة ناشفة واستخدميها في الحلويات وممكن تقدميها مع العسل الابيض لاولادك حلوة جدا بتعد في التلاجة معاكي من3الي 4ايام .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top