الارز بالخضار
المقادير :
2كوب ارز بسمتي
4كوب ماء مغلي
نصف كوب بسلة
نصف كوب جزر مكعبات
نصف كوب فلفل الوان مكعبات
نصف كوب مشروم فريش
بصلة مكعبات
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
مكعب مرقة خضار
زيت
ملح
الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل الزيت يسخن انزل البصلة واعطيها تشويحة لغاية متتدبل وانزل الثوم واول مرحتة يطلع انزل البسلة والجزر والفلفل والمشروم واقلبهم كويس جدا عشان يدبلم وانزل مكعب المرقة .
2- انزل الرز واقلب فيه لغاية ميسخن كويس وانزل المية المغلية وممكن رز بلدي عادي واظبط ملحة واغطية يتشرب ويغلي اهدي النار علية خالص واسيبة يستوي برحتة خالص .
المقادير :
2كوب ارز بسمتي
4كوب ماء مغلي
نصف كوب بسلة
نصف كوب جزر مكعبات
نصف كوب فلفل الوان مكعبات
نصف كوب مشروم فريش
بصلة مكعبات
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
مكعب مرقة خضار
زيت
ملح
الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل الزيت يسخن انزل البصلة واعطيها تشويحة لغاية متتدبل وانزل الثوم واول مرحتة يطلع انزل البسلة والجزر والفلفل والمشروم واقلبهم كويس جدا عشان يدبلم وانزل مكعب المرقة .
2- انزل الرز واقلب فيه لغاية ميسخن كويس وانزل المية المغلية وممكن رز بلدي عادي واظبط ملحة واغطية يتشرب ويغلي اهدي النار علية خالص واسيبة يستوي برحتة خالص .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق