--> الكاتشب البيتي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البيتي / الكاتشب / صوصات / فاطمه ابو حاتي

الكاتشب البيتي

كاتشب بيتي

المقادير :
كيلو طماطم مفرومة
نصف كوب خل
ربع كوب ماء
نصف كوب سكر
2ملعقة كبيرة نشا
2ملعقة كبيرة صلصة
ملعقة كبيرة عسل اسود
نصف ملعقة صغيرة ثوم بودرة
نصف ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقة صغيرة بابريكا
ملعقة صغيرة ملح
رشة فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل المايونيز بدون بيض

الطريقة :
1- الافضل طبعا ان الطماطم تكون حمرا اقطعها وانزلها في حلة ومعاها شوية مية صغيرين خالص واغطيهم واحطها علي النار 4دقايق تغلي واطفي واسبها تهدا وامرمها واصفيها كويس بالمصفا .
2- انزل الطماطم علي النار اول متغلي انزل الخل والسكر والملح والفلفل والعسل والصلصة والثوم والبصل والبابريكا واخلط المكونات مع بعض لغاية متمتزج.
3- اسبها تغلي غلوتين وادوب النشا في المية وانزلهم علي الطماطم مع التقليب المستمر لغاية ميمتزجو كويس جدا والصوص يغلي ويتقل واسيبة يبرد خالص وفي برطمان معقم ونضيف وناشف وانزلة واغطية كويس جدا واحفظة في التلاجة.

اقرأ أيضا:

هناك تعليق واحد:

اللحوم

اللحوم
to Top