--> ام علي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home العزومه / ام / ام على / على / فاطمه ابو حاتى

ام علي

ام علي

المقادير :
4رقائق من الباف باستري
نصف كوب مكسرات مجروشة
نصف كوب زبيب
نصف ملعقة صغيرة قرفة
3ملعقة كبيرة جوز هند
2كوب لبن
3ملعقة كبيرة سكر
ملعقة صغيرة فانيليبا سائلة
كوب كريم شانتي مخفوق

شاهد ايضا : طريقة عمل ام على بطريقه مختلفه وجميله 

الطريقة :
1- في طاجن اكسر قطع الباف باستري المستوية في الفرن لو غالية ومش متوفرة ممكن باتية او كرواسون بايت واحمصة بسيط واستعملة ممكن جلاش محمص في الفرن ممكن كمان قطع من الفطير المشلتت حسب المتوفر طبعا .
2- انزل المكسرات حسب بردو المتوفر واغلي اللبن وانزل فيه الفانيليا والسكروالقرفة واقلبهم كويس جدا  وانزل البن علي الطاجن واوزع الكريم شانتي علي الوش وادخلة فرن سخن علي 200 علي الرف الوسطاني لغاية مياخد وش حلو واطلعة واقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top