--> شوربة الخضار - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الخضار / المطبخ / شوربة / فاطمه ابو حاتي

شوربة الخضار

شوربة الخضار

المقادير :
نصف كيلو صدور فراخ
ربع كيلو خضار مشكل
4عود كرفس فرنساوي
بصلة مكعبات
ملعقة كبيرة زبدة
رشة سكر
ورق لورا
نصف ملعقة صغيرة حبهان بودر
2فص مستكة
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل الزيت يسخن كويسانزل المستكة واول متسيح انزل الفراخ وتكون مكعبات واشوحها لغاية متاخد كلها لون وانزلها البصل واشوحهم مع بعض انزل اللورا والحبهان 
2- انزل الجزر والفاصوليا انتي تنزلي الخضار اللي بيستوي ابط من الباقي تبدئي بية اين كان نوع الخضار اللي هتستخدمية .
3- اسيب الخضار علي نار هادية ينزل ميتة ويستوي فيها.
4- انزل باقي الخضار البسلة والكوسةوالبطاطس واقلبهم واغطي عليهم دققتين وبعدها انزل الكوسة وانزلها الشوربة مغلية واغطي عليها لغاية متستوي وممكن اضفلها مكعب مرق خضار لو بتحبية .
5- لما الخضار يدخل في السوا انزل الكرفس والبروكلي واول مالخضار كلة يستوي اقددمة واظبط ملح وفلفل .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top