حلا موز وكراميل
المقادير :
500جرام بسكويت قمح
نصف كيلو موز
كوب كريم شانتي خام
كوب ونصف لبن مثلج
نصف كوب سكر بودرة
2علبة كريم كراميل
كوب لترطيب البسكويت
صوص كراميل
الطريقة :
1- في بولة انزل الكريم شانتي والسكر واللبن واخلط لغاية مالقوام يعلي ويتماسك وفي بولة انزل اللبن لتسقية البسكوت .
2- احضر قالب بيريكس وابدء اسقي بسكوتة بسكوتة وارصها في ارضية القالب وطبقة من الكريم شانتي وطبقة من شرائح الموز .
3- ابدء اعمل كده طبقات لغاية مخلص كل الكمية واعمل من 3الي 4طبقات ممكن انتي تبدعي في النص بمسكرات او بسكوت مجروش حسب رحتك وزوقك .
4- علي الوش انزل اخر طبقة كريم شانتي وازين بالكراميل من خلال كورنية او كيس حلواني ببلبلة رفيعة جدا او بكيس سندوتشات اقصة قطعة صغيرة عشان ينزل خيط رفيع من الكراميل والتزيين ده حسب رحتك دخلية التلاجة 4الي 6ساعات يتماسك وقطعي وقدمي بالف هنا .
2- احضر قالب بيريكس وابدء اسقي بسكوتة بسكوتة وارصها في ارضية القالب وطبقة من الكريم شانتي وطبقة من شرائح الموز .
3- ابدء اعمل كده طبقات لغاية مخلص كل الكمية واعمل من 3الي 4طبقات ممكن انتي تبدعي في النص بمسكرات او بسكوت مجروش حسب رحتك وزوقك .
4- علي الوش انزل اخر طبقة كريم شانتي وازين بالكراميل من خلال كورنية او كيس حلواني ببلبلة رفيعة جدا او بكيس سندوتشات اقصة قطعة صغيرة عشان ينزل خيط رفيع من الكراميل والتزيين ده حسب رحتك دخلية التلاجة 4الي 6ساعات يتماسك وقطعي وقدمي بالف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق