--> طريقة عمل طاجن البسبوسة بالشيكولاتة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البسبوسة / بالشيكولاتة / طاجن / مروة الشافعي

طريقة عمل طاجن البسبوسة بالشيكولاتة

طاجن بسبوسه بالشيكولاته

البسبوسه بالشيكولاته مروة الشافعي

المقادير :
كوب و2/3كوب دقيق سميد
نصف كوب سكر 
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
نصف كوب سمنة بلدي ذائبة 
ملعقة كبيرة عسل ابيض
علبة زبادي صغيرة جهينة او المراعي
للشربات :
كوب ماء 
كوب سكر 
ملعقة كبيرة عصير الليمون 
ظرف فانيليا 
للوجة :
شيكولاتة نوتيلا 
بندق

شاهد ايضا : طريقة عمل البسبوسة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في بولة انزل السميد والسكر والبيكينج بودر واقلبهم كويس مع بعض .
2- في بولة تانية انزل السمنة سايحة ومعاها العسل واقلبهم مع بعض وانلهم علي السميد واقلب لغاية مالسميد يتشرب السمنة  .
3- واخيرا انزل الزبادي واقلب تقليبة خفيفة المهم الزبادي تختفي واجيب طواجن صغيرة وادهنها سمنة كويس واوزع الخليط لغاية نص الطاجن لو حبة تعمليها في قالب ع رحتك وحطي الطواجن علي صنية ودخليها فرن سخن علي الرف الوسطاني 180من 20الي 25دقيق لغاية متاخد لون من الجوانب ولو وشها محتاج افتحيلو الشواية لغاية مياخد لون خفيف .
4- اكون مجهزة الشربات اللي هو حلة علي النار انزل السكر والمية يغلو مع بعض انزل الليمون والفانيليا يغلو تاني ويقا جاهز اول متخرج سخنة اوزع علي كل طاجن الشربات بالتساوي واغطيهم وادخلهم الفرن وهو مطفي 10دقايق .
5- اخرجها وانزلها لكل طاجن معلقة كبيرة نوتيلا ممكن تتخدمي اي نوع شيكولاتة بتحبية وحطيت ع الوش بندق لزوم الحركات والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top