--> طاجن لسان العصفور بالكبد والقوانص - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home بالكبد / طاجن / طواجن / فاطمه ابو حاتي / لسان عصفور / والقوانص

طاجن لسان العصفور بالكبد والقوانص

طاجن لسان العصفور بالكبد والقوانص 

المقادير :
كيس لسان عصفور 
نصف كيلو كبد وقوانص 
عصير طماطم 
بصلة كبيرة مقطعة صغير 
زبدة 
زيت 
فلفل رومي مكعبات
ملعقة صغيرة ثوم مفروم 
ملح
فلفل اسود
كمون 
رشة سكر 
كوب ماء ساخن

الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل الزبدة والزيت يسخنم انزل البصلو واشوحها يدوب تدبل انزل الثوم واشوحة معاهم ريحتة تطلع .
2- اكون مقطعة القوانص وانزلها عليهم واشوحها معاهم تاخد لون انزل الكبد واشوحهم مع بعض وانزل الفلفل الرومي واشوحهم كلهم مع بعض كويس جدا .
3- انزل بعد كده الصلصة وملح وفلفل وكمون وسكر  واقلبهم كلهم مع بعض واسبهم لغاية ميغلو وفي الطاسة انزل زيت يسخن وانزل عليهم لسان العصفور واحمرة .
4- بعد مخلاص حمرنا لسان العصفور انزلة الطاجن وعلية الكبد والقوانص وعليهم المية واحاول يكون الملح مظبوط ادخلة فرن سخن ع200 علي الرف الوسطاني اول ميتشرب كل المية وولع علية الشواية يتحمر واقدمة بالف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top