كبده فراخ بدبس الرمان
كيلو كبده فراخ مقطعة
2ملعقة كبيرة دبس رمان
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
فلفل احمر حار مفروم
رشة حبهان بودر
رشة قرفة بودر
رشة كمون
ملح
فلفل اسود
شاهد ايضا: طريقة عمل كبدة الفراخ بالبصل والبطاطس
الطريقة :
1- في طاسة علي النار انزل زيت حلو يناسب كمية الكبده وسخنيهم كويس جدا واتبل الكبدة بالثوم واقلبهم كويس واول مالزيت يسخن انزل الكبدة واوزعها كويس في الطاسة واسبها تاخد صدمة ولون حلو .
2- اقلبها تقليبة واحده واتبلها بملح وفلفل وكمون وقرفة وحبهان والفلفل الاحمر واقلب تقليبة كمان واسبها المهم مقلبش كتير عشان متجبش ميتها وتنشف قلبي كل دقيقة كل متلاقيها اخدت لون من الناحية اللي نحية الزيت .
3- خلاص الكبدة استوت كلها واخدت اللون الحلو من كل النواحي انزلها دبس الرمان وتقليبة واحده واقدمها .
تسلم ايديك حجربها
ردحذفتسلميلى ياحبيبتى جريبها هتعجبك اوى وهتدعيلى
حذف