--> طريقة عمل الفراخ بالبصل المكرمل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / المكرمل / بالبصل / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الفراخ بالبصل المكرمل

فراخ بالبصل المكرمل 

المقادير :
فرخة مقطعة 8قطع 
3بصل جوانح
2ملعقة كبيرة زيت 
ملعقة كبيرة زبدة 
ملعقة كبيرة سكر 
كوب ماء مغلي 
ورق لورا 
رشة حبهان بودر 
رشة سبع بهارات 
رشة كاري 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- اتبل بالملح والفلفل الاسود واسبها تتبل نصف ساعة  وفي صنية انزل زيت يسخن كويس انزل الزبدة وانزل الفراخ وارصها جمب بعضها اول متاخد لون حلو من تحت اقلبها عاوزاها تاخد لون حلو من كل النواحي تاخد لون الفراخ المتحمرة بالظبط .
2- اشيل الفراخ من الصنية علي طبق وانزل البصل مكانها والسكر معاها واقلبهم مع بعض هتلاقو البصل اتكرمل هنزل 3كوب من المية المغلية وانزل الفراخ اللي حمناها علي الصوص وانزلها ملح وفلفل وبهرات سبعة والحبهان والكاري واالورا .
3- احط مية تغطي الفراخ واغطيها واسبها تغلي واهدي النار خالص عشان تكمل سواها وبعد متستوي اقدمها مع الصوص بتاعها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top