--> طريقة عمل الكنافة بموس الشيكولاتة والفراولة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الشيكولاتة / الكنافة / بموس / فاطمه ابو حاتي / والفراولة

طريقة عمل الكنافة بموس الشيكولاتة والفراولة

كنافه بموس شيكولاته وفراوله

المقادير :
نصف كيلو كنافة محمرة
ربع كوب عسل او شربات تثيل
3كوب حليب
3ملعقة كبيرة لبن بودرة
3ملعقة كبيرة كاكاو محلي
3ملعقة كبيرة كريم شانتي بودرة
كيس كريم كراميل
2شيكولاتة ساده
فراولة
ملعقة كبيرة نشا

الطريقة :
1- اجيب كنافة وافرزها واطلعها متلجة واكسرها بايدي لغاية متبقا قطع صغيرة وانزل عليها نصف كوب سمنة سايحة اقلبها مع بعض وافردها في صنية الومنيوم وادخلها الفرن ومن وقت للتاني اقلبها لغاية متبقا لونها دهبي انزل عليها العسل واقلبهم كويس جدا .
2- علي النار انزل اللبن والكاكاو واقلبه كويس وانزل الكريم شانتي والكريم كراميل والشيكولاتة اي نوع كبري او نوع بتفضلية سادة وقلبي بسرعة لغاية مكل المكونات تدوب وتندمج اول ماللبن يسخن ادوب النشا في نصف كوب لبن وانزلة علي الخليط مع التقليب المستمر .
3- افضل اقلب لغاية مالقوام يتقل في البولات انزل طبقة كنافة وارص قراولة وطبقة موس شيكولاتة وع الوش طبقة كنافة وطبعا لازم الطبقات اللي قبل الموس تكون البولات جاهزة بيهم عشان تنزلي الموس سخن وتنزليها علي البولات علي طول لانها لو فضلت عما تخلصي هتعمل وش قشرة وهتتقل ومش هتبقا لطبفة جهزي بولاتك وزينيها ودخليها التلاجة تسقع وقدميها بالف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top