--> طريقة عمل مضغوطة الفراخ - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / فاطمه ابو حاتي / مضغوطة

طريقة عمل مضغوطة الفراخ

مضغوطه فراخ 

مضغوطة الفراخ

المقادير :
2كوب ارز بسمتي
فرخة مقطع 8قطع
بصلة مفرومة 
2فص ثوم مفروم
4طماطم مقطعة 
2جزر مبشور 
2ملعقة كبيرة سمنة او زبدة
ملعقة كبيرة صلصة 
مكعب مرق دجاج
نصف ملعقة صغيرة كركم
نصف ملعقة صغيرة حبهان بودر 
نصف ملعقة صغيرة كاري
نصف ملعقة صغيرة كمون 
لعقة صغيرة شطة مجروشة 
2ورق لورا 
3عود قرفة 
ملح
ملعقة صغيرة فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل صنية البطاطس بالبشاميل 

الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل زيت وزبدة واسخنهم كويس وانزل بالفراخ اشوحهم واعطيهم صدمة تقفل المسام بتاعتهم مش لازم تاخد لون وانزل عليها الملح والفلفل والكمون والكركم والكاري والحبهان والورا واعواد القرفة واقلب فيهم لغاية ميتحمصو مع الفراخ.
2- انزل الثوم واشوحة مع الفراخ ريحتة تطلع انزل البصل واشوحة معاهم انزل الجزر والطماطم واقلبهم كويس واغطي عليها واسبها لغاية متستوي وانزلها الصلصة واقلبها وانزل 4كوب ماء مغلي ومكعب مرق والرز واظبط الملح واغطي لغاية مالرز يتشرب واهدي النار واسيبة يكمل سواه والافضل الوصفة دي تكون في حلة ضغط.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top