--> طريقة عمل بولات الكنافة المقرمشة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكنافة / المقرمشة / بولات / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل بولات الكنافة المقرمشة

بولات كنافه مقرمشه


المقادير :
ربع كيلو كنافة 
نصف كوب سمنة 
ربع كوب سكر بودرة 
مكسرات 
للصوص:
نصف كوب سكر بودرة 
نصف كوب لبن بودرة 
مكعب كيري 
ملعقة كبيرة زبده
حوالي 3ملعقة كبيرة ماية دافئة 

شاهد ايضا : طريقة عمل الكنافة بموس الشيكولاتة والفراولة 

الطريقة :
1- في بولة انزل الكنافة وعليها السمنة واقلبهم مع بعض لغاية مالكنافة تتشربها وانزل السكر واقلبهم مع بعض كويس جدا .
2- في فنجان انزل جزء من الكنافة ومكسرات وجزء تاني من الكنافة واكبسها كويس جدا  وعلي صنية مدهونة انزلها  وهكذا لغاية مخلص كل الكمية ولو مش بتنزل معاكي بسهولة حطي في الفنجان بلاستيك فل او كيس سندوتشات فتحاه .
3- علي درجة حراة 180عليب الرف الوسطاني وطبعا الفرن سخن جدا وادخلها ربع ساعة وابشرها لغاية متحمر من بره ويبق لونها دهبي .
4- في الخلاط انزل اللبن والكيري والسكر والزبدة والمية الدافية واخلط لغايو ميعطيني صوص قوامة كويس واول متطلع الكنافة اقدمها مع الصوص والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top