--> طريقة عمل مشروب الكافية لاتية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الاتية / الكافية / لاتية / مشروب

طريقة عمل مشروب الكافية لاتية

اللاتيه


المقادير :

نصف كوب لبن (الحليب )
1/3كوب ماء مغلي 
ملعقة صغيرة نسكافية 
السكر حسب الرغبة 
شيكولاتة ذائبة 

شاهد ايضا : طريقة تسييح الشيكولاتة بطريقة سريعة 

الطريقة :
1- انزل في المج النسكافية والسكر حسب متحبي وقلبيهم مع بعض ونزلي عليهم معلقتين من المية المغلية وقلبيهم كويس جدا لغاية مالسكر يدوب خالص وسبيهم ع جمب .
2- علي النار اسخن حلة وانزل اللبن وابتدي اخفق فيه بالمضرب الكهربائي او الهند بليندر او تسخنية وتخفقية في الخلاط لغاية ميبقا كمية كبيرة يعني يتضاعف مرتين .
3- اجيب كاسات التقديم ازين الكاسات بالشيكولاتة اني امسك الكاس وامشي خطوط علي بالشيكلاتة ع الكاس او المج من جوة ممكن تحطي كمية في الارضية التزيين ده حسب رحتك وزوقك .
4- حولي تحجبي الرغوة وتنزلي كمية من اللبن وكمية رغوة ومن النص نزلي كمية من النسكافية وكملي الكاس او المج بالرغوة ممكن تزيني بشوكليت شيبس او فورماسيلو او كاكاو وكملي كل الكاسات بنفس الطريقة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top