--> طريقة عمل الجبنة المقلية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الجبنة / المقليات / المقلية / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الجبنة المقلية

جبنه مقليه

المقادير :
اصابع شيدر او مونزاريلا او رومي
2بيضة 
2ملعقة كبيرة لبن 
رشة ملح
رشة فلفل اسود
كوب دقيق 
نصف كوب بقسماط
ربع كوب نشا 
ملعقة كبيرة زعتر
زيت غزير للتحمير 

شاهد ايضا :  طريقة عمل الجبنة المقلية للأطفال سهلة وسريعة

الطريقة :
1- اقوم بتقسيم الجبنة اصابع مش سميكة ولا رفيعة اوي متوسطة زي اصابع البطاطس وهاتي طبق نزلي فيه البيض واللبن والملح والفلفل واقلبهم مع بض.
2- في طبق انزل القليل من الدقيق وطبق تاني اخلط فيه الدقيق والبقسماط والنشا وملح وفلفل وزعتر  واقلبهم مع بعض كويس جدا .
3- اخد اصابع الجبنة ابدرها بالدقيق وانزلها في طبق البيض وخلطة الدقيق وارصهم في طبق بجانب بعضهم واغطيهم وادخلهم الفليزر 4ساعات .
4- ابتدي اسخن الزيت كويس جدا وانزل اصابع الجبنة ومقلبش غير لما تاخد لون دهبي حلو من كل الجوانب واطلعها علي ورق مطبخ تتصفا وبالف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top