--> اصابع الجلاش البانية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اصابع / الجلاش / المقليات / بانية / فاطمه ابو حاتي

اصابع الجلاش البانية

اصابع جلاش بانيه

المقادير:
باكيت جلاش
كوب ميكس جبن
نصف كوب زيتون شرائح
نصف كوب فلفل الوان
ملعقة كبيرة زعتر
زبدة ع زيت
للصق اطراف الجلاش :
2ملعقة كبيرة دقيق
2ملعقة كبيرة ماء
للتغطية :
2بيض
2ملعقة كبيرة لبن
كوب بقسماط مطحون
نصف كوب دقيق
2ملعقة كبيرة نشا
زيت للتحمير

الطريقة :
1- اجيب بولة انزل الفلفل والزتون والزعتر واقلبهم مع بعض و اجيب ورقة اتنيها اتنين وعلي الطرف انزل الجبن والفلفل الالوان بالزتون والزعتر واتني عليها الاطراف وابتدي ادهنها من الزيت والزبدة وابتدي الف كويس واقفل الاطراف وانا بلف كويس واعمل عجينة من الدقيق والمية اقلبهم مع بعض والزق بيهم اطراف الجلاش  واكمل الكمية بنفس الطريقة .
2- في بولة انزل اللبن والبيض وملح وفلفل بسيط واربهم زفي طبق تاني اخلط الدقيق والنشا والبقسماط اقلبهم كويس جدا وابتدي انزل صوابع الجلاش في البيض وعلي خلطة الدقيق وفي زيت سخن جدا وغزير انزل صوابع الجلاش لغاية متاخد لون دهبي .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top