--> طريقة عمل ثومية المطاعم - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطاعم / ثومية / مروة الشافعي

طريقة عمل ثومية المطاعم

ثوميه المطاعم 

ثوميه المطاعم

المقادير :
كوب نشا 
2كوب ماء
نصف كوب 
3فص ثوم
ملعقة كبيرة خل 
ملعقة كبيرة ملح
نصف كوب زيت 

شاهد ايضا :طريقة عمل الثومية بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في حلة انزل فيها النشا و2كوب الماية واقلبهم علي البارد كده واحطها علي النار وافضل اقلب لغاية مالخليط يستوي ويبقا لونة شفافواسيبة يهدا .
2- في الخلاط انزل النص كوب ماية والثوم  والخل والملح واخلطهم وانزل عليهم خليط النشا وافضل اخلط واقلب الخليط واخلطة واثناء الخلط انزل الزيت سرسوب رفيع .
3- واحاول اني اخلط كويس واقلبها كويس وارجع اخلط تاني لغاية متلاقي الخليط بقا متجانس وقدمية .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top