--> دبابيس الفراخ المشوية بالفرن - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدواجن / الفراخ / المشوية / بالفرن / دبابيس / فاطمه ابو حاتي

دبابيس الفراخ المشوية بالفرن

دبابيس فراخ مشوية في الفرن
دبابيس فراخ مشوية فى الفرن


المقادير :
كيلو دبابيس فراخ
بصل شرائح 
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
كوب زبادي
ربع كوب زيت
ملعقة كبيرة دبس رمان
ملعقة كبيرة صلصة
ربع كوب عصير برتقال
ملعقة صغيرة زعتر
ملعقة صغيرة شطة
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة كبيرة ملح

شاهد ايضا :  طريقة عمل دبابيس الفراخ بالمشروم والكريمه

الطريقة :
1- في بولة انزل الزبادي والثوم ودبس الرمان وزيت وصلصة والبرتقال وزعتر ةشطة لو حبة وكمون وملح واقلب كل المكونات .
2- بغسل الفراخ كويس وانقعها في ماء وخل 10دقايق اعملها فتحات بالسكينة وانزل عليهم التتبيلة وافركها كويس بيها وادخل في الفتحات لو مستعجلة عليها سبيها 4ساعات في التتيلة بس الافضل تغطيبها وتسبيها في التلاجة ليلة كاملة .
3- في بيريكس او صنية انزل البصل كفرشة كده وانزل عليها الدبابيس وارصها حلة وانزل عليها باقي التتبيلة وابتدي اغطتيها بالفويل كويس ادخلها فرن سخن علي نار عالية علي ارضية الفرن تغلي كده واطلعها الرف الوسطاني واهدي النار لغاية متستوي .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top