--> طريقة عمل كفتة الفراخ بالوايت صوص - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / بالوايت صوص / فاطمه ابو حاتي / كفتة

طريقة عمل كفتة الفراخ بالوايت صوص

كفته فراخ بالوايت صوص 

كفتة الفراخ

المقادير :
نصف كيلوصدور فراخ مفرومة 
نصف كيلو مشروم شرائح
بصلة كبيرة مفرومة 
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
2ملعقة كبيرة بقسماط
2ملعقة كبيرة دقيق 
2ملعقة كبيرة زبدة 
2كوب لبن 
رشة سكر 
رشة حبهان بودر 
رشة سبع بهارات 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل كفتة الفراخ

الطريقة :
1- في بولة انزل الفراخ والبقسماط ونصف كمية البصلة والسكر والحبهان والبهارات والملح والفلفل واعجن كل المكونات كويس جدا مده 10دقايق اقل حاجة واشكلها وابدرها بدقيق.
2- في طاسة علي النار انزل زبدة وزيت يسخنم كويس جدا وانزل الكفتة واعطيها لون حلو من كل الجوانب واطلعها علي طبق وانزل مكنها البصلة واشوحها تدبل انزل الثوم واشوحها معاها من غير مياخدو اي لون .
3- انزل المشروم وافضل اقلب لغاية المشروم ميستوي ويدبل انزلة الدقيق واقلبة معاهم لغاية محس ان الدقيق استوي انزل اللبن ويكون بارد خالص واقلب واظبط ملح وفلفل اسود واسيبهم يغلو مع بعض لغاية مالقوام يتقل انزل الكفتة واقلبهم مع بعض تقلبتين حلوين واطفي واقدمهم مع الارز بالشعرية او المكرونة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top