--> طريقة عمل لانشون سادة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home بدون لحم / لانشون / لانشون سادة

طريقة عمل لانشون سادة

لانشون بدون لحم 

لانشون سادة بدون لحمه ولا فراخ فتكات

المقادير :
كوب من الفول الصويا الا معلقة كبيرة 
5قطع جبنة مثلثات 
5بيض
5ملعقة كبيرة دقيق 
كوب زيت 
2ملعقة كبيرة نشا 
ملعقة كبيرة ملح
ملعقة كبيرة ثوم بودر 
ملعقة كبيرة بصل بودر 
فلفل اسود
ملعقة كبيرة كزبرة ناشفة 
ملعقة كبيرة هريسة شطة 
ملعقة كبيرة بابريكا 

شاهد ايضا : طريقة عمل لانشون الفراخ واللحمه البيتى من الشيف فاطمه ابو حاتى 

الطريقة :
1- في بولة انزل فول الصويا وانزل علية كوباية من المية السخنة واسيبة ساعة لغاية ميطري خالص ويتهري خالص واصفية من المية كويس اوي .
2- في الكبة او الخلاط انزل البيض والزيت والجبنة والفول الصويا وملح وفلفل وبصل والثوم والكزبرة والبابريكا وهريسة الشطة واخلط كل المكونات كويس اوي لغاية مينعم خالص انزل النشا والدقيق واخلط كويس اوي .
3- انزلة لون احمر طبيعي لو بودرة يبقا ع طرف المعلقة لو جل يبقا يدوب نق\طة واللون ده حسب رحتك واخلطهم كويس تاني المهم يكون الخليط ناعم جدا اجيب بلاستيك فل وافردة وانزل الخليط في النص واخد من نحيتي الف انا عاوزة اعملة اسطوانة واقفلة من الجوانب كويس بعد مفضي منة اي هوا والفة في الفويل .
4- هاتي صنية  حطي نصها مية ومعلقة من معلقتين كبيرة خل وسبيهم يغلو وهاتي صنية اصغلر حطي فيها الانشون وحطي الصنية في المية وهدي النار خالص وغطية وسبية مده ساعة وهاتي خلة واختبرية من النص بالاستيكس او خلة لو استوي فكية ووسبية يهدا وسبية ف التلاجة لتاني يوم وخرجية قطعية .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top