سلطه خس وفراخ
المقادير :
2صدر فراخ مكعبات
خس مقطع
كرنب شرائح
فلفل رومي شرائح
حمص مسلوق
جزر مبشور
ملعقة كبيرة مستردة
2ملعقة كبيرة باربيكيو صوص
2ملعقة كبيرة زيت
نصف كوب ماء
بابريكا
شطة
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- في طاسة علي النار انزل الزيت يسخن كويس وانزل الفراخ واقلبها لغاية متاخد لون حلو كانها مستوية واتبلها ملح وفلفل اسود واقلب فيها لغاية متدخل في السوا .
2- في بولة انزل المستردة والبابريكيو ووالبابريكا والشطة واقلبهم مع بعض وانزلهم علي الفراخ واقلبهم مع بعض وانزل الماء واقلبها واسبها تستوي واظبط الملح .
3- في بولة انزل الخس والكرنب والحمص والفلفل والجزر واقلبهم كلهم كويس انزلهم طبق مفرود وانزل علي الوش مكعبات الفراخ واوزع الصوص علي السلطة واقدمها الف هنا .
المقادير :
2صدر فراخ مكعبات
خس مقطع
كرنب شرائح
فلفل رومي شرائح
حمص مسلوق
جزر مبشور
ملعقة كبيرة مستردة
2ملعقة كبيرة باربيكيو صوص
2ملعقة كبيرة زيت
نصف كوب ماء
بابريكا
شطة
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- في طاسة علي النار انزل الزيت يسخن كويس وانزل الفراخ واقلبها لغاية متاخد لون حلو كانها مستوية واتبلها ملح وفلفل اسود واقلب فيها لغاية متدخل في السوا .
2- في بولة انزل المستردة والبابريكيو ووالبابريكا والشطة واقلبهم مع بعض وانزلهم علي الفراخ واقلبهم مع بعض وانزل الماء واقلبها واسبها تستوي واظبط الملح .
3- في بولة انزل الخس والكرنب والحمص والفلفل والجزر واقلبهم كلهم كويس انزلهم طبق مفرود وانزل علي الوش مكعبات الفراخ واوزع الصوص علي السلطة واقدمها الف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق