--> طريقة عمل اللبن الرايب - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الرايب / اللبن / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل اللبن الرايب

لبن رايب 

اللبن الرايب فاطمة ابو حاتي

المقادير :
لبن بلدي دسم (غير مغلي )

شاهد ايضا : طريقة عمل المش والقشطه والجبنة القريش للشيف فاطمه ابو حاتى

الطريقة :
1- هاتي طاجن يكون نضيف وناشف وولعي النار واقلبي القالب علي النار لمده نصف دقيقة يدوب يدفا من جوة ونزلي اللبن في الطاجن  وغطية ودخلية فرن دافيء مطفي .
2- سبية24 ساعة علي كده من غير متهزية وطلعية هتلاقية مسك بقا قطعة واحده وابدئي شيلي من علية القشطة وطبعا القشطة دي اتكونت لان اللبن بتاعنا لازم يكون دسمة كويس ومن بياع مضمون .
3- القشطة قدميها مع العسل وممكن تاكلية زبادي او تعجني بيه او تعملي منة الجبنة القريش.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top