لبن رايب
لبن بلدي دسم (غير مغلي )
شاهد ايضا : طريقة عمل المش والقشطه والجبنة القريش للشيف فاطمه ابو حاتى
الطريقة :
1- هاتي طاجن يكون نضيف وناشف وولعي النار واقلبي القالب علي النار لمده نصف دقيقة يدوب يدفا من جوة ونزلي اللبن في الطاجن وغطية ودخلية فرن دافيء مطفي .
2- سبية24 ساعة علي كده من غير متهزية وطلعية هتلاقية مسك بقا قطعة واحده وابدئي شيلي من علية القشطة وطبعا القشطة دي اتكونت لان اللبن بتاعنا لازم يكون دسمة كويس ومن بياع مضمون .
3- القشطة قدميها مع العسل وممكن تاكلية زبادي او تعجني بيه او تعملي منة الجبنة القريش.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق