شوربه بصل بالكريمه
المقادير :
4بصل مقطع جوانح
4 كوب شوربة
كوب كريمة طهي
3ملعقة كبيرة دقيق
2فص ثوم مفروم
ملعقة صغيرة سكر
3ملعقة كبيرة زبدة
للخبز :
كوب شيدر مبشورة ومونزاريلا
عيش فرنساوي شرائح
2ملعقة كبيرة زبدة زائبة
ملعقة صغيرة زعتر
ملح
الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل الزبدة والبصل واشوح البصل لغاية ميدخل في اللون الدهبي الفاتح انزل السكر والثوم واقلبهم مع بعض واول متظهر ريحة الثوم انزل الدقيق واقلبة لغاية ميستوي وانزل الشوربة واغطي واسيب البصل يستوي واول ميستوي اضربة بالخلاط او بالهند بلندر وارجعها النار تاني انزلها الكريمة واسبها تغلي غلوة .
2- اجيب صاج او صنية وارص فيها شرائح العيش وفي بولة انزل الزعتر ونص كمية الثوم والزبدة وملح وفلفل واقلبهم مع بعض كويس .
3- وابتدي ادهن وش قطع العيش وانزل شوية من الجبن فوق كل قطعة وادخلها تحت الشواية تتحمص والجبنة تسيح والشوربة جاهزة اقدمهم مع بعض وبالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق