بسكويت النشادر بالبرتقال
المقادير :
كيلو دقيق
2كوب سكر بودرة حوالي 330جرام
3/4كوب سمن
3بيضات كبار
ربع كوب زيت الا ملعقة كبيرة
نصف كوب عصير برتقال او لبن
ملعقة كبيرة جوز هند
ربع ملعقة صغيرة نشادر (خميرة بسكويت )
كيس بيكينج بودر
ملعقة صغيرة فانيليا سائلة
رشة ملح
شاهد ايضا : طريقة عمل البسكويت النشادر ( بسكوت الكيس الهش)
الطريقة:
1- في بولة انزل البيض والسمنة والزيت والسكر والفانيليا واخلطهم كويس جدا لغاية ميمتزجو انزل جوز الهند واخلط وانزل الدقيق ورشة الملح والبيكينج بودر والنشادر واقلب كل المكونات مع بعض لغاية ميمتزجو .
2- ابدء انزل كوب البرتقال وممكن تستبدلية بلبن وحده وحده لغاية متتكون عجينة بس مفرفطة مش متماسكة وطرية عشان متفرش منك اجيب المكنة واحط فيها السن اللي عامل زي الهرم او الشكل اللي تفضلية ونزلي العجينة ورصيهم في صنية مدهونة زيت .
3- دخلي الصيجان او الصواني الفرن سخن علي 180 والاهم ان الصواني تكون الومنيوم علي الرف الوسطاني اول مياخجدو اللون الاحمر خرجيهم وهما سخنين وامسحي بقماشة نظيفة مكان البسكوت ورصي تاني اول متخلصي الكمية سبيهم يبردم خالص وفي كيس في علية نزلي البسكوت واقفلي علية كويس وغطية وكل متاخدي منة اقفلي عية كويس والاهم انك تفضي الهوا منة خالص قبل متقفلية .
المقادير :
كيلو دقيق
2كوب سكر بودرة حوالي 330جرام
3/4كوب سمن
3بيضات كبار
ربع كوب زيت الا ملعقة كبيرة
نصف كوب عصير برتقال او لبن
ملعقة كبيرة جوز هند
ربع ملعقة صغيرة نشادر (خميرة بسكويت )
كيس بيكينج بودر
ملعقة صغيرة فانيليا سائلة
رشة ملح
شاهد ايضا : طريقة عمل البسكويت النشادر ( بسكوت الكيس الهش)
الطريقة:
1- في بولة انزل البيض والسمنة والزيت والسكر والفانيليا واخلطهم كويس جدا لغاية ميمتزجو انزل جوز الهند واخلط وانزل الدقيق ورشة الملح والبيكينج بودر والنشادر واقلب كل المكونات مع بعض لغاية ميمتزجو .
2- ابدء انزل كوب البرتقال وممكن تستبدلية بلبن وحده وحده لغاية متتكون عجينة بس مفرفطة مش متماسكة وطرية عشان متفرش منك اجيب المكنة واحط فيها السن اللي عامل زي الهرم او الشكل اللي تفضلية ونزلي العجينة ورصيهم في صنية مدهونة زيت .
3- دخلي الصيجان او الصواني الفرن سخن علي 180 والاهم ان الصواني تكون الومنيوم علي الرف الوسطاني اول مياخجدو اللون الاحمر خرجيهم وهما سخنين وامسحي بقماشة نظيفة مكان البسكوت ورصي تاني اول متخلصي الكمية سبيهم يبردم خالص وفي كيس في علية نزلي البسكوت واقفلي علية كويس وغطية وكل متاخدي منة اقفلي عية كويس والاهم انك تفضي الهوا منة خالص قبل متقفلية .
ممتاز جدا احنا عملناه الله يبارك لك في صحتك
ردحذفكله حلو اوى وزي العسل تسلم ايدك بجد
ردحذفآن شـآءآلله آج ـربــه طـآلمـآ ح ـضـرتك آللي عمـلآه
ردحذف