--> طريقة عمل فطيرة الجلاش بالتفاح والقرفة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الجلاش / بالتفاح / فاطمه ابو حاتي / فطيرة / والقرفة

طريقة عمل فطيرة الجلاش بالتفاح والقرفة

فطيره جلاش بالتفاح والقرفه

المقادير :
باكيت جلاش
نصف كوب زيت علي زبدة زائبة 
نصف كيلو تفاح اخضر مكعبات
ملعقة كبيرة قرفة ناعمة 
ملعقة كبيرة زبدة 
3ملعقة كبيرة سكر 
كوب سيرب متوسط القوام 

شاهد ايضا : طريقة عمل الشربات 

الطريقة :
1- في طاسة معلقة الزبدة وانزل التفاح والقرفة والسكر واقلبهم مع بعض التفاح هينزل شوية من المية ويرجع يشربها ويستوي ويتكرمل وياخد لون بني .
2- اجيب صنية وادهنها واخد ورقتين انزلهم في النص وادهن بين الورقتين كويس واخد ورقتين واحط نص جوة ونص برة وهكذا من كل النواحي ولازم ادهن كويس جدا لغاية ماخد كل الكمية بس ايب ورقتين بس .
3- وادهن الورق كويس جدا كل محط ادهن واي ورقة مقطوعة ابتدي انزلها في النص وانزل الحشوة وانزل ورقة اقفل بيها كويس وادهن والورقة التانية واقفل النص وادهن وابتدي اقفل الجوانب اللي مطلعنها لبرة مع الدهن بردو كويس خلاص ادهن الوش  قفلتها خلاص ابتدي اقطعها وادخلها الفرن علي الرف الوسطاني ع درجو حرارة عالية لغاية متاخد لون احمر من تحت وفوق .
4- اول متخرج سخنة انزل عليها كبشة من الشربات وواقفلبها وانزل كبشة كمان علي الوش التاني واعيد عليها تقطيع واقدمها بالف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top