--> بولات الكنافة بالموز والكراميل (التوفي ) - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الحلويات / الكنافة / بالموز / بولات / فاطمه ابو حاتي / والكراميل

بولات الكنافة بالموز والكراميل (التوفي )

بولات الكنافه بموز وكراميل 

المقادير :
موز 
ربع كيلو كنافة محمرة 
نصف كوب سكر بودرة 
نصف كوب لبن بودرة 
كيس كريم كراميل 
كيس كريم شانتي
2جبنة كيري
علبة قشطة 
ربع كوب عسل ابيض او شربات ثقيل 
ربع كوب ماء ساقع
صوص الكراميل (التوفي)

شاهد من هنا : طريقة عمل صوص التوفي 

الطريقة :
1- في بولة انزل الجبنة ولو مش متوفرة مفيش مشكلة انزل القشطة واخفقهم مع بعض وانزل السكر والكريم كراميل والكريم شانتي واللبن البودر واخفقهم وانا بخفق انزل المية وافضل اضب مده3دقايق لغاية ميبقا كريمة .
2- انزل العسل علي الكنافة المحمرة واقلبهم كويس مع بعض وفي بولات او كوبايات اي حاجة متوفرة عندك ونزلي طبقة من الكنافة ونزلي الكريمة في كيس حلواني او سندوتشات عشان تكون سهلة معاكي في التتزيين ولو سايلة ممكن تدخليها التلاجة ساعة وتشتغلي يها عادي.
3- نزلي الكريمة وقطع الموز وكنافة وكريمة وصوص كراميل اعملي الطبقات اللي تناسبك وبالشكل اللي تحبية المهم ان الموز ميكونش برة لازم يكون بين الحشوات عشان ميسودش ودخليهم التلاجة يسقعم وقدميهم بالف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top